Voorkom verrassingen met een aankoopkeuring

Zoals u ongetwijfeld weet, is het raadzaam om bij de aankoop van een camper, caravan of vouwwagen iemand mee te nemen met verstand van zaken. Zo krijg je meer inzicht in de juiste prijs/kwaliteit-verhouding en loop je later minder risico op onaangename verrassingen. De Van den Bosch Service-aankoopkeuring helpt je (eventueel op locatie) bij de aankoop van je caravan, camper of vouwwagen. Wij onderwerpen het betreffende voertuig aan een nauwkeurige inspectie. Met onze uitgebreide rapportage over de technische staat weet je precies waar je aan toe bent en wat onze geadviseerde aankoopprijs zou zijn. De kosten die je maakt voor de keuring verdien je zo weer terug.

Keuring door een gediplomeerd keurmeester

De gediplomeerde keurmeester van Van den Bosch Service voert een onafhankelijke en deskundige aankoopkeuring uit. Hierbij wordt voordat u tot aankoop overgaat grondig onderzoek verricht. De keuring kan onder voorwaarden ook overal in Nederland op locatie gebeuren. Wij onderzoeken de caravan of camper grondig, ook bij particuliere verkoop op locatie. Vooral de onderhoudshistorie met bijbehorende logische km-stand van de camper wordt door ons uitgebreid onderzocht. Ons advies is onafhankelijk en betrouwbaar met als doel dat u veilig op reis kunt en een eerlijke prijs betaald. Bij onze aankoopkeuring in de werkplaats zetten wij de camper of caravan op de hefbrug. Hierdoor hebben we nog een beter beeld van het voertuig en kunnen we bijvoorbeeld ook zien of remmen en schokdempers aan vervanging toe zijn. Ook zijn problemen met roest aan het voertuig beter te beoordelen. Uiteraard kijken we bij een aankoopkeuring op locatie ook onder het voertuig.

Eigen professionele werkplaats

Naast de aankoopkeuringen voor caravans en campers verrichten wij in onze werkplaats onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Daar monteren wij bijvoorbeeld airco’s, movers en dakluiken. Mede daarom kunnen we deze onderdelen tijdens de aankoopkeuring vakkundige beoordelen en daar waar nodig geven wij u een deskundig advies voor een eventueel vervolgtraject. Ook zijn we gespecialiseerd en het herstellen of vervangen van het kitwerk,