Vervoerservice

Deze bijzondere service is bedoeld voor de actieve vakantieganger die problemen heeft met zelfstandig vervoer maar toch met zijn of haar camper of caravan van een welverdiende vakantie wil genieten.

Onze tegenwoordige maatschappij zorgt als gevolg van een gezonde levensstijl en een goed zorgstelsel voor een toenemende vitaliteit en een alsmaar stijgende levensverwachting waarbij ook de behoefte aan een vakantie op hogere leeftijd toeneemt. Deze ontwikkeling kan echter bijvoorbeeld door ziekte of het wegvallen van een partner worden verstoord.

Natuurlijk zijn er mensen die in deze gevallen hun camper of caravan verkopen, maar wij zien in onze dagelijkse praktijk steeds vaker cliƫnten die toch een oplossing zoeken voor een probleem zoals bijvoorbeeld het niet hebben van een rijbewijs omdat dit nooit nodig was aangezien hun weggevallen man, vrouw of partner altijd reed. Ook het hebben van medische problemen betekent nogal eens dat men geen auto meer mag of durft te rijden, maar ook deze groep wil graag op vakantie. Dit geldt ook voor alleenstaanden -die soms moeite hebben met het plaatsen van hun camper of caravan op de camping- en die er graag even uit willen en contact zoeken met andere vakantiegangers. Ook voor hen is onze service een uitkomst.

Onze wegbreng- en ophaalservice biedt voor veel van deze hulpvragen een passende oplossing, we vervoeren u en uw camper of caravan naar uw vakantie-adres in Nederland en halen u desgewenst weer op.  Voor de diverse tarieven graag telefonisch of per mail contact met ons opnemen.