Prijzen cleaning caravan en camper 

Voor het reinigen van de buitenkant van uw caravan of camper, is het niet mogelijk een vaste prijs aan te bieden. Een kleine kip caravan is niet te vergelijken met een tandemasser van Tabbert. De tijd die het kost om een buscamper of een grote integraalcamper schoon te maken is niet te vergelijken. Daarom geven wij een vanaf prijs voor dit soort werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijke offerte.



Wanneer u na uw welverdiende vakantie uw caravan of camper schoonmaakt, weet u hoeveel tijd dit vraagt. Zelfs na een grondige was- en poetsbeurt blijven er vaak hars- en teerresten achter. U kunt ze herkennen aan de zwarte puntjes die moeilijk te verwijderen zijn. Het is een tijdrovende klus en vooral het dak levert -gelet op de hoogte en moeilijke bereikbaarheid- het grootste probleem op. De vraag welke reinigingsmiddelen hoe en waar gebruikt mogen worden, blijkt vaak een probleem te zijn. De polyesterdelen, de lak en de bestickering moeten zorgvuldig worden behandeld. Om de waterdichtheid van de caravan of camper te waarborgen is het gebruik van een hogedrukreiniger niet aan te raden. Extreme vervuiling (door ons samen met u te bepalen) kan extra kosten met zich meebrengen.

Cleaning van uw caravan of camper interieur

Het reinigen van het interieur van uw caravan of camper kunnen wij voor u uit handen nemen. Naast het stofzuigen, dweilen en reinigen van het gehele interieur hebben wij speciale stoom en extractie machines om de bekleding weer helemaal schoon en fris te maken. 

Als er na het reinigen van het interieur toch nog een onaangename geur in de caravan of camper hangt, dan raden wij een ozon behandeling aan. 

Een ozon behandeling houdt in dat er een apparaat in de auto wordt geplaatst dat ozongas produceert. Ozongas bestrijdt nare geuren zoals rooklucht, hondenlucht of andere vieze geuren door alle bacteriën te doden die deze geuren veroorzaken.

Dit is een uiterst effectieve behandeling doordat ozon de geuren elimineert bij de bron en in tegenstelling tot luchtverfrissers e.d. de geuren niet maskeert. Uw auto zal weer fris ruiken en vrij zijn van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geuren.

Voor een effectieve behandeling is het zaak een ozon behandeling uit te voeren na een grondige reiniging van uw interieur. Om deze reden bieden wij de ozon behandeling uitsluitend aan in combinatie met de uitgebreide interieur reiniging.